felicia

2014-07-26 | 16:54:47

model: felicia knutsson
photographer: ida gustafsson (me)
 
Här är en bild ifrån när jag och Felicia spenderade några dagar i min stuga nu i veckan, får se om jag visar någon mer senare! Trots att jag faktiskt varit duktig och gjort två inlägg nu med bara några dagars mellanrum, eller ja, nästan en vecka, så kommer det nu eka tomt här i minst en vecka till. Anledningen: Gotland!!! Som jag väntat på denna resa med de flesta av mina favoritpersoner. Kameran hänger självklart med nu så hoppas på fina bilder att visa er när jag kommer hem igen! 
 
 

bråvalla 2014

2014-07-20 | 19:03:44

bråvalla 2014 - engångskamera
 
Plötsligt var det ett halvår sedan jag skrev något här och jag kan väl konstatera att det här med att blogga inte är en av mina starka sidor. Har i och för sig inte haft några bilder att visa heller, då jag helt enklet inte riktigt fotograferat sen jag visade ett livstecken här senast. Men det ska jag veerkligen försöka ändra på nu, lovar. Sen sist har det hunnit hända en del. Blivit arton, gått klart andra året på gymnasiet, varit i Berlin och besökt min första festival, som ni ser ovan, för att nämna några av sakerna.
 
Nu ska jag sätta mig och rota bland gamla bilder och redigera, och ta nya inom en mycket snart framtid (typ imorgon). Håller mina egna tummar för att jag snart uppdaterar här igen.
 
 

RSS 2.0