Portfolio

2015-03-24 | 18:45:47

Jag har äntligen gjort mig en portfolio! Har än så länge bara en gratisverision på portfoliobox.se men funderar på att så småningom skaffa mig en egen domän, så jag dessutom kan lägga upp fler bilder än den nuvarande maxgränsen på 40 st. Portfolion innehåller mest fotografier för tillfället, men som ni också kanske ser finns det även en "grafisk design"-flik! Tycker det är himla kul att sitta i Illustrator och skapa men än så länge är finns det väldigt få illustrationer/logotyper där, något som jag hoppas att det kommer bli ändring på snart! 
 
Klicka här för att komma till min portfolio!
 
 

Edinburgh

2015-03-21 | 13:46:00

 
Jag och han den där som jag tycker så himla mycket om åkte till Edinburgh tillsammans för ungefär en månad sen. Vi gick gick gick och åh-ade i princip hela tiden på grund av alla otroligt fina hus, gator och utsikter. Kameran gick på högvarv och jag har nog aldrig besökt en sådan fotogenisk stad förut. Här är de första färdigredigerade bilderna och jag kunde inte längre vänta med att publicera dem trots att de inte är så många. Men mer bilder kommer, det kan ni vara säkra på! 
 
 

SODA

2015-03-18 | 18:44:35

SODA, Agnes Eriksson & Felicia Bellström. 
 
Hade ju som sagt en fotografering i söndags, och här är en del av resultatet! Agnes och Felicia har startat en duo vid namn SODA, och de behövde helt enkelt bilder till deras facebooksida (in och gilla här!) Blev nöjd med resultatet och känns så himla bra att jag börjat fotografera lite smått igen, hoppas att det här håller i sig nu!
 
 

Nu tusan

2015-03-15 | 12:02:13

 
Jag ska inte säga för mycket nu, men jag tror jag är tillbaka! Bloggen är uppdaterad och medan jag väntar på att ta en bättre headerbild får det se ut som det gör nu. Det är dags att damma av kameran och batterierna sitter redan på laddning för jag har faktiskt en fotografering idag. Som jag, utan att jag riktigt märkt det, längtat! 
 
Ni kommer självklart få se resultatet senare, och som ni kanske misstänker från bilderna här över har jag även en mängd bilder från Skottland (!) att visa er. Men mer om det i ett annat inlägg. Nu: förbereda fotografering, iih! 
 
 

RSS 2.0