Edinburgh 2015

2016-08-14 | 16:21:00

Medan jag går igenom de tusentals bilderna jag tog under tre tågluffande veckor med Felicia får ni se några halvt bortglömda bilder från Edinburgh med Johan. Tänk att det är ett och ett halvt år sedan dessa togs, och tänk att om två månader är detta åtta månaders distansförhållande inte längre ett distansförhållande, och tänk att det snart blir åtta dagar med efterlängtade kramar och pussar i pannan, och tänk vad mycket siffror en kan klämma in i en enda mening. 
 
 
 

Ett litet hej igen

2016-08-10 | 22:35:00

Och som vanligt när ledigheten är ett faktum kommer lusten/tiden/orken till att skriva här igen tillbaka. Och till att fota. Och rita. Och bara ligga i soffan och göra ingenting. Och som denna ekande blogg bevisar blir det till störst del det sista alternativet. Men nu! Nu är jag ju här igen och skriver ett litet hej och bjuder på en bild från Coldplay-konserten i början av juli. 
 
 
 
Har hunnit med en del sen jag skrev här sist. Har jobbat, varit på konsert x2 (förutom Coldplay ovan även Håkan såklart), blivit ägare till en kompakt systemkamera, åkt 640 mil tåg genom Europa och som sagt spenderat en del tid i soffan, precis som en bör. Bilder kommer i sinom tid, men ska inte lova något för vi vet ju alla att det här med uppdatering inte är min starka sida osv. 
 
Men ja, hej på er i alla fall! Om ni fortfarande finns kvar här vill säga. Kan ju inte direkt klandra er när inte jag heller är här vidare ofta. Ska (försöka) bättra mig. 
 
 

RSS 2.0