Brighton

2016-09-21 | 19:22:00

För ungefär en månad sedan befann jag mig hos Johan i England, där han jobbat de senaste åtta månaderna. Vi bestämde oss för att göra en liten semester i semestern (för mig) och åkte till Brighton i ett par dagar. 
 
 
Vi lyckades, utan att riktigt veta om det, boka ett hotell precis intill piren. Där spenderade vi rätt många timmar i spelhallarna, hade femkamp och samlade kuponger. Vi blev så engagerade och vinstlystna att vi nog spenderade lite mer pund än vi tänkt från början, haha. 
 
 
Annars gick vi mest runt i stan, skyddade oss mot regnet, drack milkeshakes, upptäcke The Lanes, tog bilder i fotoautomat, åt frukost på stranden och försökte hitta någon pub som visade fotboll OS-finalen mellan Sverige - Tyskland (utan framgång tyvärr).
 
 
Vad är väl en liten minisemester utan några cheesy selfies tagna på stranden? Men rätt gulliga är vi ju ändå. 
 
 
Sista dagen åkte vi upp i det nyöppnade utsiktstornet/attraktionen. Tänk er London Eye fast på en lång stolpe istället för ett hjul. Var rätt pricey och det varade inte så länge, men utsikten var fin!
 
Det var allt jag hade att bjuda på från Brighton, och juste! Alla bilder i det här inlägget är tagna med min nya lilla kamera, är så nöjd med köpet! Visar den lite närmare snart. 
 
 

Posted by: Emma
2016-09-21 | 20:27:24

Åh vad fint!

Svar: Åh tack snälla du!
Ida Gustafsson


Website|Blog: http://www.emmae.seName:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

Blog/Website:

Comment: